FC2ブログ

岩塚製菓株式会社&iroha(いろは)

1947年、創業者故平石金次郎、故槇計作両氏が越路町飯塚において戦後の食糧難時代に甘味の提供として、水飴、澱粉、カラメル等の製造を開始、岩塚農産加工場として創立された「岩塚製菓株式会社」、日本一の米どころ新潟で真面目においしいおせんべい・おかきを作り続けている会社です。iroha(いろは)初の食品製造会社とのコラボレーションは消費者キャンペーンという形で実現しました。岩塚製菓株式会社の「新潟ぬれ」を購入して応募すると、越後型正藍染のエコトートバック250名様、越後型正藍染4種のランチョンマットセット250名様が抽選でプレゼントされるそうです。「新潟ぬれ 越後型藍染プレゼントキャンペーンは4月30日まで開催されています、詳細はこちら

DSCF0106.jpg
DSCF0107.jpg

For 1947 years, founder reason Kinjiro Hiraishi, keisaku maki start production such as starch syrup, starch, caramel as an offer of sweetness in Koshijimachi Iizuka in the postwar food shortage times, and it is the company which continues making a rice cracker / the persimmon which is delicious seriously in "Iwatsuka Seika Co., Ltd.", best rice granary Niigata founded as Iwatsuka farm output processing ground in Japan. The collaboration with the iroha (the Japanese alphabet) first food manufacturer was realized in form of a consumer campaign. Of Iwatsuka Seika Co., Ltd. "paint with Niigata", and eco-tote bag 250 people of Echigo type original indigo dyeing, luncheon mat set 250 people of four kinds of Echigo type plus indigo dyeing seem to be presented by a lottery を when purchase it, and apply.

在1947年,创业者理由平石头金次郎,故槇計作両氏作为甜味的提供在越路市镇饭冢在粮食困难战后的时代开始饴糖,淀粉,カラメル等的制造,并且是べい/不能被按的书写,并且继续做を的在美国的被作为岩塚農産加工場创立了的日本之最ろ"岩冢制果股份有限公司",什么地方新舄认真味道好的公司。与首次iroha(伊吕波)食品制造公司的协助用消费者宣传活动这个的型实现了。被250名的正式越後型蜡染的エコトートバック,正式4种的越後型蜡染的ランチョンマットセット250位送。
スポンサーサイト



コメントの投稿

非公開コメント

プロフィール

いろは

Author:いろは
私達「いろは」はクリエイティブな伝統継承をテーマとした顧客獲得の御提案、オリジナル商品の企画制作などを主な活動としています。このブログではその活動をご紹介させていただきます。連絡iroha@iroha.org

We "Japanese alphabet" has suggestion, plan production of an original article of the customer acquisition that assumed the creative traditional succession a theme as main activity. This blog will introduce the activity.

在作为主要的活动由于建议,我们"伊吕波"使有创造性传统继承人了当做主题的顾客获得的原始物商品的计划创作。在这个ブログ,介绍那次活动吧。

最近の記事
最近のコメント
最近のトラックバック
月別アーカイブ
カテゴリー
ブロとも申請フォーム

この人とブロともになる

ブログ内検索
RSSフィード
リンク